Liebster Award

Disaat lagi males-malesnya ngeblog dan nggak ada topik selain wedding lagi wedding lagi di otak gue (thus I feel like a loser who doesn’t have life) a fellow blogger Oppie tagged me in a Liebster Award! Yaiy!

Sebenernya gue paling males main tag-tag-an begini soalnya nggak semua orang kan suka tag- mentag begini tapi ternyata ketika lagi bosen ngeblog, beginian berguna juga!!! Thus, terima kasih Oppieeee!!! *mwach* Aturannya simple aja kok.

  1. Posting tentang award ini di blog.
  2. Tag blogger yang kasih award ini, plus link nya donggg (iklan harus jalan terus).
  3. Jawab 11 pertanyaan yang dikasih.
  4. Share 11 fun facts tentang dirinya.
  5. Tag another 11 bloggers biar rantai nya nggak putus. :)

So let’s start with 11 fun facts about me. Asiiikkk ngomongin diri sendiri! But but but… I always talk about myself constantly on this blog and I’m kinda fed up. LOL. Let’s just bend this Liebster award rule and let me talk about Bandi. So… here’s 11 fun facts about Bandi, the guy Im going to marry in 11 days!

  1. Everytime he drinks cold drink, he gets rashes. Not the itchy ones, just random rashes appearing on his body.
  2. He has the perfect teeth. He never wears braces, seldom brush his teeth, eating sweet and sour food but yet still has the perfect teeth. Talking about how life’s not fair…
  3. He likes to dance. He didn’t know about this before he knew me. Only after he got used to dancing with me, he realized that he likes to dance, not the slow dance, but the fun crazy dance. (and a pretty good one)
  4. He has zero tolerance of visual art. He is so terrible at drawing, he has a bad taste of combining colors, he can’t differentiate paintings (for him all look the same), he can’t even trace drawing properly! Even my 4 years old student did better at tracing than him! LOL
  5. His favorite number is 7, because he was born on the seventh and we got together on the seventh.
  6. He used to not like dogs before we got together. When I asked him whether he liked dogs and he said no, I almost didn’t text him back and almost didn’t want to get to know him more. But then he tried to make contacts with dogs and he then fell in love with his first dog, Cassie. :)
  7. Bandi is an introvert. Unlike me, he (almost) never write anything in his social media. He is rarely update his facebook or post things on his path. He created facebook/twitter/path just because he wanted to stalk me.
  8. Sometimes he borrows my phone to read my path timeline because he said, “your friends are more interesting than mine.” SUPER LOL.
  9. He doesn’t wear any “guys cosmetic”. No moisturizer, no sunblock, no lotion, no whatsoever. He even won’t buy a new shampoo if he was out of shampoo. He would just use mine until I bought him a new one. He never buys toiletries!!!
  10. Bandi keeps keepsake memories. This is actually quite weird since he is a careless and don’t-care-kind a guy, but he keeps things he got from his friends, he even keeps a receipt from our 1st anniversary date!
  11. Bandi selalu dapet 1 jerawat whenever I’m on my PMS. Serius. This is creepy but cute!

And to finish this Liebster Award, lets do the 11 questions!

  1. Kapan mulai ngeblog? August 2004. Wow! It’s been a long time.
  2. Kenapa suka ngeblog? Just because I love reading memories.
  3. Paling suka ngeblog tentang apa? Tentang cinta cinta-an donnng! XD
  4. Apa topik favorit yang selalu dibaca diblog orang? Juga tentang cerita cinta. :)
  5. Apa yang kegiatan favorit di waktu luang? Kalo gue sampe bisa ada waktu luang (yang sangat amat jarang) gue pasti maen game (Playstation/Windows) atau kalo lagi nggak ada game baru, tiduuuuuuuuur!
  6. Punya mimpi yang pengen di wujudkan dalam waktu dekat? Hmm…. publish a book? (Isn’t it always?)
  7. Apa film favorit kamu? Eternal Sunshine of the spotless mind.
  8. Apakah makna pertemanan itu? Jelaskan dalam maksimal 5 kalimat. Survive beyond time and distance
  9. Sebutkan 3 orang wanita yang menjadi sumber inspirasi kamu. Ibu Kartini, Ellen DeGeneres, Jane Austen.
  10. Sebutkan 3 hal yang loe paling suka dalam hidup. Jatuh cinta, ngobrol (ditemani kopi kalo lagi maw serius / ditemani wine kalo lagi maw seseruan), traveling especially mendatangi tempat baru. :)
  11. Seandainya loe hidup hanya 3 bulan kedepan dan boleh melakukan 3 hal, apa pilihan loe? Keliling dunia bareng Bandi. :) Dua lagi wish nya gue kasih ke orang lain aja. :)

Silahkan diteruskan rantainya dan ngeblog tentang Liebster Award ini dengan nulis 11 hal tentang kamu dan menjawab 11 pertanyaan diatas! 11 orang yang gue tag adalah…

  1. Dian Candella –> yang udah setengah tahun nggak ngeblog.
  2. Dina
  3. Dea
  4. Fitri
  5. Sien
  6. Arman
  7. Wu –> juga udah hampir setengah tahun nggak ngeblog. Ini teriakan your fave reader!!! X(
  8. Melissa
  9. Happy
  10. Tantri
  11. Gil

Kalo yang gue tag udah dapet Liebster Award ini, ya sudahlah yaaaa, cuekin aja. Yang nggak di-tag, anggap aja gue merasa kalian sudah cukup banyak fans nya jadi sudah gue pastikan kalian udah dapet. Xp Sekian dulu. Peace, love, and gaul! May, feeling nineties nostalgic!

P.S. I read timeline this morning and Angela did tag me too but unfortunately the draft was already done. Anyway thankies Angela! :*